zaku tenari teruggeven aan de inheemsen

Deze crowdfunding voor de Sierra Nevada noemen wij een GROUNDfunding omdat wij grond terug gaan kopen om zo de Sacred Waterbronnen, hun geboortegrond en erfgoed te beschermen van de Inheemsen. De missie is om de berg Zaku Tenari te crowdfunden en terug te geven aan de rechtmatige eigenaren in de Sierra Nevada de Santa Marta, Colombia. De rechtmatige eigenaren zijn vier Inheemse stammen, de Kogi's, de Wiwa's, de Arhuaca's en de Kankuamo's. Samen zijn zij de beschermers van het Hart van de Aarde.

Wij doen hierbij een beroep op jullie hart om samen deze berg

met de vele Waterbronnen, for the good of all, terug te kopen.

 

Op dit moment wordt de berg Zaku Tenari bedreigd met uitdroging en uitsterven van de zeer uitgebreide flora en fauna door pure hebzucht. Hebzucht om goud te delven. Deze berg heeft een oppervlakte van 100 hectare, waarvan 20 hectare zoet waterbronnen zijn, die verder landinwaarts stromen om zo de hele vallei te voorzien van leven. Nu door de oorlog tussen Rusland en de Oekraïne wordt er helaas ook carbon uit de Sierra gehaald omdat de invoer vanuit die landen is gestopt. Delven is overal afschuwelijk, maar het hart van de aarde mag niet beschadigd raken!

 

Er ligt een vergevorderd plan om goud te delven uit de berg, boeren worden uitgekocht met voor hen grote bedragen voor hun land, grote multinationals uit Japan betalen de mijning bedrijven in Colombia om het goud uit de grond te halen. Het interesseert hen werkelijk niets dat de hele berg dood zal gaan, de wateren landinwaarts nooit meer zullen stromen, de bewoners niet meer kunnen eten van hun land en de natuur totaal verwoest zal worden als deze plannen doorgang vinden. En dat allemaal voor goud, een grondstof die in de aarde thuishoort voor een aarde in balans.

 

We hebben in september 2021 gehoord dat UNESCO, werelderfgoed een deel van de Sierra Nevada de santa Martha zal gaan beschermen, helaas ligt de berg met al haar goud net buiten hun gebied. We hopen dat we voor die tijd het hele bedrag bij elkaar hebben gecrowdfund om de berg al eerder terug te kunnen kopen.

 

doen jullie met ons mee?

want met de beslissingen die wij nu nemen

zorgen wij voor een groene, gezonde aarde voor onszelf

onze kinderen en alle komende generaties...

 

Deze berg ter grootte van 100 hectare is energetisch van onschatbare waarde, maar heeft een geldelijke waarde van 395.000 euro. Er zijn maar een paar mensen nodig met het Hart op de juiste plek om dit prachtige stukje Aarde te redden. De Wateren zullen blijven stromen, de planten en dieren blijven in leven en wat vooral zeer belangrijk is, is dat de Inheemsen hun wijsheid kunnen blijven delen om zo de aarde in balans te brengen en te houden. Wij durven groot te denken voor het collectief, voor de Aarde. Alles is er namelijk al, het geld wat royaal rouleert overal op aarde, hoeft alleen nog maar gemanifesteerd door te doneren.

 

We mogen SAMEN die nieuwe aarde creëren, samen gaan staan voor de Aarde. Geld is een uitwisseling van energie en als er vanuit ons HART wordt gedoneerd, zal niet alleen de berg teruggeven kunnen worden aan de Inheemsen en daarmee aan de Aarde zelf, maar ook veel positieve, helende energie over de Aarde rondgaan. Voel jij ook dat jij bij wilt dragen aan een gezonde aarde in balans?

 

Doe dan nu jouw bijdrage, iedere bijdrage vanuit jouw Hart, groot of klein telt.